6909916197 Γκλαβάνη Βάγγου 24, Νέα Ιωνία, Βόλος mpatz.vol@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
CLEAN UP LAMBO | Συνεργείο Καθαρισμού Βόλος - Καθαρισμοί Κτιρίων - Βιολογικοί Καθαρισμοί Βόλος


Η επιχείρησή μας “CLEAN UP LAMBO” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον καθαρισμό οποιουδήποτε κτιρίου και χώρου επιθυμείτε.

Κατανοώντας ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν έναν πεντακάθαρο χώρο.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
οποιουδήποτε χώρο και κτιρίου επιθυμείτε, σε συνθήκες και ωράριο που προσαρμόζεται στις δικές ανάγκες.
 
  Οικίες
  Εξοχικά
  Πολυκατοικίες
  Airbnb
  Ξενοδοχεία
  Γραφεία
  Εκκλησίες
  Σχολεία
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια Κτίρια
  Super Market
  Καταστήματα
  Χώρους Ψυχαγωγίας
  Εργοστάσια
​​​​​​​  Οικοδομές κ.α.
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ 
κάθε χώρο του κτιρίου σας ενώ αναλαμβάνουμε και καθαρισμούς τζαμιών, υαλοπινάκων, προσόψεων κτιρίων, κοινοχρήστων χώρων, μπαλκονιών και χώρων μετά από από ανακαίνιση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γενικοί Καθαρισμοί

Καλύπτουμε γενικούς καθαρισμούς που περιλαμβάνουν όλους τους τομείς του χώρου σας, από τα πατώματα έως τα έπιπλα και τα παράθυρα.
 
     
 
Αρχικοί Καθαρισμοί

Αναλαμβάνουμε αρχικούς καθαρισμούς οικιών και επιχειρηματικών χώρων για να δώσουμε την αρχική λάμψη στον χώρο σας.
 
     
 
Τακτικοί Καθαρισμοί

Προσφέρουμε τακτικούς καθαρισμούς, προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας, προκειμένου να διατηρήσουμε το περιβάλλον σας καθαρό και υγιεινό.
 
     
 
Έκτακτοι Καθαρισμοί

Με εξειδικευμένο προσωπικό και προηγμένο εξοπλισμό, παρέχουμε άμεσες λύσεις καθαρισμού σε περιπτώσεις πλημμύρας, φωτιάς ή άλλων εκτάκτων συμβάντων.
 
     
 
 
 
 
 
    Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία, τις Σποράδες αλλά και όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


επισκεπτόμαστε το χώρο σας και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου σας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. 

Εξετάζοντας προσεκτικά το χώρο σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας.

Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρουμε, στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου αλλά και να δεσμευτούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις καθαρισμού. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία, τις Σποράδες αλλά και όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6909916197