6909916197 Γκλαβάνη Βάγγου 24, Νέα Ιωνία, Βόλος mpatz.vol@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
CLEAN UP LAMBO | Συνεργείο Καθαρισμού Βόλος - Καθαρισμοί Κτιρίων - Βιολογικοί Καθαρισμοί Βόλος


Οι βιολογικοί καθαρισμοί έρχονται να ανανεώσουν την έννοια της καθαριότητας. Με τους βιολογικούς καθαρισμούς δεν καθαρίζουμε απλώς τις επιφάνειες του χώρου σας αλλά αφαιρούμε τα αλλεργιογόνα και τους παθογόνους οργανισμούς, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Η επιχείρησή μας “CLEAN UP LAMBO” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, παρέχει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε στρώματα, σαλόνια και χαλιά εξυπηρετώντας οικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και βιολογικούς καθαρισμούς σκαφών.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Τα στρώματα αποτελούν έναν καθοριστικό παράγοντα για την υγεία του ύπνου και την καθημερινή ευεξία μας. Με τον βιολογικό καθαρισμό, δεν αφαιρούμε απλώς τους ρύπους και τους αλλεργιογόνους, αλλά εφαρμόζουμε εξειδικευμένες τεχνικές για τη βαθιά απολύμανση και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του στρώματος. Μετά τον βιολογικό μας καθαρισμό, το στρώμα σας θα είναι όχι μόνο καθαρό, αλλά και ένας υγιεινός χώρος για τον αναζωογονητικό ύπνο σας.
 
     
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Το σαλόνι αποτελεί τον κοινό χώρο συγκέντρωσης και χαλάρωσης. Με τον βιολογικό καθαρισμό, ανανεώνουμε όχι μόνο την επιφάνεια των επίπλων αλλά και καταπολεμούμε βαθιά καθημερινούς ρύπους και αλλεργιογόνους. Χρησιμοποιούμε βιολογικά καθαριστικά που είναι φιλικά προς τις υφάνσεις και αποτελούν εγγύηση για την διατήρηση του χρώματος και της υφής των υλικών. Μετά τον βιολογικό καθαρισμό μας, το σαλόνι σας θα είναι ένας φρέσκος και υγιεινός χώρος που αντικατοπτρίζει τον ανθρωποκεντρικό μας προσανατολισμό.
 
     
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΧΑΛΙΩΝ

Τα χαλιά προσφέρουν όχι μόνο αισθητική αλλά και άνεση στον χώρο μας. Οι βιολογικοί καθαρισμοί μας αντιμετωπίζουν τη φύση των υλικών, χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους για την απομάκρυνση των λεκέδων και τη βαθιά απολύμανση. Οι φυσικοί καθαριστικοί παράγοντες διατηρούν το χρώμα και την απαλότητα των ινών, παρέχοντας παράλληλα προστασία από αλλεργιογόνους. Μετά τον βιολογικό καθαρισμό μας, τα χαλιά σας θα ξεχωρίζουν για την φρεσκάδα και την διάρκεια τους, διατηρώντας την ομορφιά τους για πολλά χρόνια.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΣΚΑΦΩΝ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό σκαφών, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Με τον βιολογικό καθαρισμό, ανανεώνουμε όχι μόνο την επιφάνεια των επίπλων αλλά και καταπολεμούμε βαθιά καθημερινούς ρύπους και αλλεργιογόνους. 
 
     
 
 
 
 
 
    Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία, τις Σποράδες αλλά και όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ


Επιλέξτε τους βιολογικούς καθαρισμούς μας για να ανανεώσετε όχι μόνο τον χώρο σας, αλλά και την εμπειρία της καθημερινότητάς σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εξετάζοντας ενδελεχώς το χώρο σας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον άψογο καθαρισμό κάθε επιφάνειας.

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 
 
 
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις καθαρισμού. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία, τις Σποράδες αλλά και όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6909916197